Beste patiënt,

U staat op het punt om online een afspraak te maken bij KneeClinic. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaande informatie goed door te lezen voordat u verder gaat met het maken van de afspraak.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Uw verzekering

KneeClinic streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar in Nederland.

KneeClinic heeft met de meeste verzekeraars een contract, behalve met CZ en VGZ. Voor patiënten met een budget- of naturapolis bij CZ of VGZ en een van hun labels, zoals Unive heeft dat de volgende consequenties. In geval van een budget- of naturapolis bij CZ en VGZ/Unive vergoeden deze twee verzekeraars minder dan onze basistarieven.

In dat geval ontvangt U van ons daarom een aanvullende factuur. Bij een behandeltraject met meerdere afspraken, behandelingen of operaties ontvangt u een eindafrekening. Het kan even duren voordat u die ontvangt. Dit bedrag is het verschil tussen wat CZ en VGZ vergoeden en de basistarieven van KneeClinic. Dit bedrag dient u zelf bij te betalen.

Uiteraard vertellen wij van tevoren wat de verwachte kosten bij benadering zullen zijn. Omdat de vergoedingen per polis kunnen verschillen, is het vaak niet mogelijk het exacte bedrag vooraf te noemen.

Voor patiënten met een restitutiepolis bij CZ of VGZ heeft dit in de meeste gevallen geen consequenties: de behandeling wordt in de meeste gevallen in zijn geheel door de zorgverzekeraar vergoed, behoudens het eigen risico. Vraagt u dit s.v.p. na bij uw zorgverzekeraar alvorens een afspraak te maken.

Dit is van kracht voor alle patiënten die zich vanaf 15 augustus 2018 inschrijven.

KneeClinic heeft een contract met Achmea, Menzis, DSW, ASR, ONVZ, Zorg en Zekerheid, ENO en IptiQ waaronder de volgende zorgverzekeringen vallen:

Klik hier om direct een afspraak te maken

AchmeaDe Friesland Zorgverzekeraar
 FBTO
 Interpolis

One Underwriting
 Pro Life
 ZieZo
 Zilveren Kruis
MenzisAnderzorg
Hema
 Menzis
 PMA
DSWDSW
 inTwente
 Stad Holland
ASR ZiektekostenverzekeringenDe Amersfoortse
 Ditzo
ONVZONVZ
 PNOzorg
 VvAA
Zorg en ZekerheidAZVZ
Zorg en Zekerheid
ENOSalland
Zorgdirect
IptiQBesured
 National Academic
 Promovendum

Klik hier om direct een afspraak te maken