Beste patiënt,

U staat op het punt om online een afspraak te maken bij KneeClinic. Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaande informatie goed door te lezen voordat u verder gaat met het maken van de afspraak.

Klik hier om direct een afspraak te maken

Uw verzekering

KneeClinic streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar in Nederland.

In 2019 heeft KneeClinic met de meeste verzekeraars een contract, behalve met CZ en VGZ. Voor patiënten met een budget- of naturapolis bij CZ of VGZ en een van hun labels, zoals Unive heeft dat de volgende consequenties. In geval van een budget- of naturapolis bij CZ en VGZ/Unive vergoeden deze twee verzekeraars minder dan onze basistarieven.
In dat geval ontvangt U van ons daarom een aanvullende factuur. Bij een behandeltraject met meerdere afspraken, behandelingen of operaties ontvangt u een eindafrekening. Het kan even duren voordat u die ontvangt. Dit bedrag is het verschil tussen wat CZ en VGZ vergoeden en de basistarieven van KneeClinic. Dit bedrag dient u zelf bij te betalen. Uiteraard vertellen wij van tevoren wat de verwachte kosten bij benadering zullen zijn. Omdat de vergoedingen per polis kunnen verschillen, is het vaak niet mogelijk het exacte bedrag vooraf te noemen.

Voor patiënten met een restitutiepolis bij CZ of VGZ heeft dit geen consequenties: de behandeling wordt in zijn geheel door de zorgverzekeraar vergoed, behoudens het eigen risico.
Indien u zich bij ons inschrijft kunnen wij samen met u kijken wat uw specifieke situatie is. Dit is van kracht voor alle patiënten die zich vanaf 15 augustus 2018 inschrijven.

KneeClinic heeft een contract met Achmea, Menzis, DSW, ASR ziektekostenverzekeringen, ONVZ, Zorg en Zekerheid, ENO en IptiQ waaronder de volgende zorgverzekeringen vallen:

Klik hier om direct een afspraak te maken

Achmea Aevitae
  Avéro Achmea
  De Friesland Zorgverzekeraar
  FBTO
  Interpolis
  One Underwriting
  OZF Achmea
  Pro Life
  ZieZo
  Zilveren Kruis
Menzis Anderzorg
Hema
  Menzis
  PMA
DSW DSW
  inTwente
  Stad Holland
ASR Ziektekostenverzekeringen Aevitae
  De Amersfoortse
  Ditzo
ONVZ ONVZ
  PNOzorg
  VvAA
Zorg en Zekerheid AZVZ
Zorg en Zekerheid
ENO Salland
Zorgdirect
IptiQ Besured
  National Academic
  Promovendum

Klik hier om direct een afspraak te maken