De patiënt vertelt: B.J. Uiterwaal

“Na 15 jaar last in mijn rechter knie en veel mis diagnose ben Ik bij de kneeclinic aan gaan kloppen. Het TV programma Business update had een stuk over de kneeclinic, na een gesprek over de telefoon kon Ik op een kort termijn terecht. Eerst een kijk-operatie, maar helaas kon Dr. van Trommel niet goed bij het afgebroken stukje in mijn knie. Het stukje zweefde al jaren los in mijn knie en had veel schade op mijn meniscus aangebracht. Maar na een grotere operatie door Dr. van Trommel in het boven IJ ziekenhuis was het stukje vastgezet. Een aantal gaten geboord voor extra doorbloeding en dus genezing moest het goed komen. In totaal ben ik wel 7 weken aan een stoel en bed gekluisterd met veel rust. En nu een paar maanden later toonden de CT scans dat het stukje aan het aangroeien in en compleet herstel word verwacht. In combinatie met goede fysio krijg ik straks mijn knie weer in orde en kan dan ook hopelijk weer hardlopen. Mijn dank gaat uit naar deze extreem kundige man Dr. van Trommel. Ik weet dat de operatie een kunst op zich is geweest. B.J. Uiterwaal”