De patiënt vertelt: Dhr. Willem S.

“Begin 2015 nog naar het ziekenhuis voor een injectie. Maar de pijn bleef. Nu liep ik al langer met mijn knie. Maar in 2014 liep ik steeds moeilijker traplopen ging niet meer en dat was slopend.

Nu had ik al een contact gezocht met de Kneeclinic. Ook omdat mijn vriend hierbij geopereerd was. En altijd vol lof was over de gang van zaken. Na nog een foto en wederom weer diclofinac. Was het over. Ik belde de Kneeclinic. Die stuurden papieren op. Met wat ik moest doen en twee weken later zat ik voor dr. Schillemans. Ik voelde mij eigen al op mijn gemak. Hij keek naar de foto’s en naar mijn knie.

En zei dat word een hele knie. Het was natuurlijk even slikken maar als je a zegt. Moet je ook door naar b. Ik kreeg drie data’s en zei doe maar de eerste de beste en dat was drie weken later.

Op naar het boven IJ Ziekenhuis. Intake en s’middags was het zover. Iedereen was heel aardig maar alle namen heb ik niet onthouden. Dus ging ik op de tafel en ving nog een glimp op van een grijzige man met een rond brilletje.Vervolgens werd ik wakker met een nieuwe knie.

Terug naar de zaal en werd daar heel fijn geholpen. Ik die nog nooit in het ziekenhuis had gelegen wat een ervaring. Zaterdags kwam dr. Schillemans even kijken hoe het was gegaan de dag erop ook en ook op de dag dat ik naar huis ging drie dagen na de operatie.

Geweldig, geweldig het ziekenhuis was heel goed en er waren aardige verplegers en verpleegsters. Maar wat een goede keus had ik gemaakt om mijn knie in handen te geven van de Kneeclinic. Echt iedereen bedankt. Jullie waren allemaal top.

Sinds de operatie geen pijn meer gehad in mijn knie. En ik loop nu weer super.

Bedankt Groetjes Willem S.”