De patiënt vertelt: E. Driehuis

“30 jaar geleden stond ik al op een operatielijst om mijn meniscus te laten repareren maar nadat ik 2 weken niets meer voelde de operatie afgezegt nu 2 maanden geleden kwam de pijn opzetten en werdt steeds erger dus tijd dat ik er naar liet kijken immers de operatietechniek is nu zeer sterk verbeterd. Maandags een eerste afspaak in de knee clinic gehad foto gemaakt en woensdag een gesprek met de narcotiseur gehad vrijdagmiddag (gisteren) me gemeld om 13.45 uur en om 15.30 uur lopend de clinic weer uit , hoe snel en accuraat wilt u het hebben met bovendien een zeer vriendelijke behandeling van alle verpleegkundige. Nu na de eerste nacht die zeker niet tegenviel rustend op de bank met nu al een verbetering voelend raad ik iedereen deze deskundige kliniek aan.”