De patiënt vertelt: Henk Brinkman

“Graag wil ik via deze weg mijn dank betuigen voor de professionele wijze waarop ik geholpen ben bij het plaatsen van mijn totale knieprothese. Vanaf het maken van een afspraak bij de KneeClinic, binnen zeer korte tijd kon ik terecht, de wachttijd tijdens de afspraken, je wordt precies op de afgesproken tijd geholpen, de voorbereidingen voor de operatie, een van de benodigde documenten werd zelfs door een van de medewerkers bij mij thuis persoonlijk afgegeven, tot de behandeling zelf, alle zaken worden op kundige en plezierige wijze uitgevoerd. De noodzakelijke operatie vond plaats in het IJsselland ziekenhuis in Capelle a/d IJssel. Vrijdagmorgen vroeg opgenomen, prima voorbereid en geinformeerd werd de operatie op kundige wijze uitgevoerd door dr.Schillemans. De zorg na de operatie in het ziekenhuis en na mijn ontslag op maandagmorgen, door dr. Schillemans was buitengewoon. Ik ontving zelfs zijn telefoonnummer voor het geval er iets aan de hand mocht zijn. Dinsdagavond thuis gebeld door dr. Schillemans met de vraag of er complicaties waren. Gelukkig niet. Onder leiding van een prima fysiotherapeut nu bezig met herstel. Dit verloopt met incidenteel een kleine terugval heel voorspoedig. De controleafspraak twee maanden na de operatie bij dr. van Trommel was dan ook eigenlijk niet meer dan een bevestiging dat alles naar wens verloopt. Alles resumerend kan ik een ieder met knieproblemen van harte de KneeClinic aanbevelen.”