De patiënt vertelt: Inge Kasius

“In oktober 2011 ben ik in Hoogeveen naar het ziekenhuis geweest, met veel pijn in mijn knie, zoveel dat ik uiteindelijk een aantal maanden niet meer kon lopen. Ik kreeg te horen dat ze niets konden en wilden doen. Ik moest maar naar de revalidatiearts, deze vertelde mij dat de pijn met 1 jaar wel over zou zijn, en stuurde mij terug naar de fysio. die heeft mij uiteindelijk weer aan het lopen gekregen, maar de pijn is nooit helemaal weggeweest. Uiteindelijk werd in februari 2014 de pijn weer zo erg dat ik bij de huisarts een verwijsbrief heb gehaald voor de kneeclinic. Ik heb op maandag gebeld en kon de maandag daarop al terecht bij Dr. Roorda, deze wist meteen de meest pijnlijk plek aan te wijzen en te vertellen wat het was. Ik bleek een sterk verdikte slijmvliesplooi te hebben + licht slijtage in mijn knie. De slijmvliesplooi bleek niet te zien te zijn op foto’s of mri. Als ze in Hoogeveen in mijn knie hadden gekeken hadden ze het probleem gezien, en had ik niet nog 3 jaar met pijn hoeven te lopen. Nu kon ik 2 weken later al geholpen worden. Dit is nu bijna 2 weken geleden. En het gaat de goede kant op. Ik weet 1 ding zeker, als ik weer wat met mijn knie heb ga ik meteen naar de kneeclinic. Zeker een aanrader, dit doe ik ook bij mijn vrienden en collega’s.”