De patiënt vertelt: Irene van den Berg

“Hierbij wil ik dr. van trommel heel hartelijk bedanken door m’n klachten serieus te nemen jarenlang ben ik het bos in gestuurd door een orthopeed in het Slotervaart ziekenhuis ik moest er maar mee leren leven en het was artrose en te jong voor een kunstknie ,ikzelf had al aan gekaart dat het loskraakbeen kon zijn ,ik had jaren geleden een kijkoperatie gehad ,de laatste vijf jaar heb ik enkel maar met knieklachten gelopen er door heen zakken ,op slot vocht in knie etc etc en elke dag pijn en maar pijnstillers slikken ,begin november 2012 was m’n partner op google aan het kijken en kwam met de kneeclinic kon binnen twee weken terecht bij hun prima ontvangen en serieus /eindelijk genomen ik kon 24januari 2013 terecht voor kijkoperatie boven y ziekenhuis er zat een hoop los kraakbeen en een scheur binnen en buiten meniscus prima geholpen en ben dr. van trommel en m’n partner voor het vinden van de kneeclinic het gaat prima met me groet irene van den berg.”