De patiënt vertelt: Jan H.

“Afgelopen maandag 2 november 2015 ben ik 1 jaar na mijn knieoperatie (23 sept. 2014) voor een controle bij Michiel van Trommel geweest. Alles was dik in orde en de knieprothese zat perfect op zijn plaats. Het resultaat overtreft mijn stoutste verwachtingen! Op dit moment tennis ik weer volop, ga 2 keer in de week naar de sportschool en loop ook nog minimaal 1 keer per week hard (in het duin). En dat allemaal zonder enige pijn en noemenswaardige beperkingen!! En dan te bedenken, dat ik voor de operatie niet zonder pijn gewoon kon lopen. Vanaf het eerste contact met Michiel is alles zeer vlot en aangenaam verlopen. Alleen de eerste 3 á 4 weken na de operatie heb ik wel veel pijn gehad, maar dit bleek achteraf veroorzaakt te zijn doordat ik niet regelmatig pijnstillers slikte en dus geen spiegel opbouwde om de pijn zoveel mogelijk te onderdrukken. Daarna verdwenen de pijn en zwelling in een razend tempo met als gevolg dat ik 3 maanden na mijn operatie al weer op de tennisbaan e  en balletje stond te slaan! Vanaf dat moment (en tot op heden nog steeds) besefte ik dat ik een heel goede keuze had gemaakt met de KneeClinic. Ik voel mij weer topfit en geniet elke dag volop! Een dikke tien voor de Kneeclinic en met name Michiel. Ook het verblijf in de Lairesse-kliniek was super voor wat betreft het personeel en de verzorging. Iedereen binnen mijn kennissenkring adviseer ik dan ook met hun knieproblemen naar de KneeClinic te gaan.”