De patiënt vertelt: Johan Kivits

“Na jaren van sukkelen met een totaal versleten knie, en na bezoeken van 6 verschillende ziekenhuizen zag ik enkele jaren terug een stukje van de kneeclinic bij business class. Sinds die tijd ging het steeds minder met mijn knie en uiteindelijk het besluit om er iets aan te laten doen, knee clinic gebeld binnen 1,5 wk afspraak en 3 wk daarna op de operatietafel. Kompleet nieuwe knieprothese noodzakelijk, na 2 dagen weer naar huis en na 5 dagen al zonder krukken lopen. Mensen in mijn omgeving vroegen of ik in Lourdes geweest was !!. Nu 6 wk later loop ik weer recht zonder o-benen al zo’n 8 km. Nooit pijn gehad, niet in het z.huis en thuis ook niet. Geweldig zoals je bij de knee clinic met no-nonsens mentaliteit geholpen wordt, chirurg (dr. Schillemans) die je een paar keer de weken na de operatie belt en belangstellend is hoe het met je gaat. KORTOM GEWELDIG EEN GROTE PLUIM.”