De patiënt vertelt: Marco Metselaar

“Na een traject van 2 jaar is mijn knie weer perfect. Bedrijf arts (2x), therapeut (2x), huisarts (3x), foto ziekenhuis (2x) en een mri scan en uiteindelijk werd mijn verteld door een dokter in Alkmaar dat mijn knie versleten is, ik moest alles beperkt doen dan kon ik er nog een tijdje mee lopen. Maar de pijn bleef. Via een collega ben ik naar de kneeclinic gegaan, ik heb daar een afspraak gemaakt en 2 weken daarna moest ik al komen. Ik stond binnen het half uur weer buiten; dokter, foto’s, assistent, anesthesist gesproken en 15 mrt 6 weken terug ben ik geopereerd. Half 12 was ik er en om half 2 stond ik weer buiten geopereerd en al. Wat een ongelofelijke goede zorg, vriendelijk dokters en zusters en lekker snel weer naar huis na een bakkie koffie en een tosti. oftewel een goede aanrader voor iemand met een knie probleem. mijn knie is weer goed en kan weer alles doen. Bedankt kneeclinic.”