De patiënt vertelt: Mary Groot

“Vanaf 2005 pijn aan beide knieen. Doorverwezen naar het ziekenhuis waar werd vastgesteld dat ik artrose had. Een gehaaste orthopeed die aangaf dat, als ik niet meer kon slapen van de pijn ik maar terug moest komen. Elk jaar meer pijn maar geen goed gevoel bij de orthopeed waar ik was geweest dus ik bleef ‘n nieuwe bezoek aan hem maar uitstellen. Via een kennis hoorde ik van de keeclinic in Amsterdam en begin december zat ik bij dr. Van Trommel. Die gaf mij een duidelijke uitleg van wat er aan de hand was en dat duidelijk was dat de enige oplossing een halve of hele nieuwe knie was. Omdat de pijn en dus de slijtage vooral aan de binnenkant van mijn knie zat koos ik voor een halve knie. Ik had een heel goed gevoel bij dr. Van Trommel en 18 januari jl. was het zover. Ik zag er vreselijk tegenop en was en zou angstig voor de operatie. In de Jan van Goyen werd ik erg goed opgevangen en op mijn gemak gesteld en voor ik het wist lag ik op de operatietafel. De operatie is prima gegaan en na 1 nachtje zat ik ‘s ochtends om 10.00 uur alweer thuis aan de koffie. De revalidatie gaat goed en de pijn is me ontzettend meegevallen. Mijn andere knie zal ook nog onder het mes moeten maar na deze ervaring zie ik daar niet meer zo tegenop. Ik ben blij dat ik voor de Kneeclinic heb gekozenen zou dat iedereen met knieproblemen van harte aanraden. ”