De patiënt vertelt: Mevr. D. te Diemen

“D.m.v. dit schrijven wil ik graag mijn ervaring met de kneeclinic met U delen. Eind 1e week januari werd ik wegens pijnklachten aan de rechterknie eindelijk voor onderzoek doorverwezen naar de orthopedische afdeling van een ziekenhuis te Amsterdam. De 1e afspraak plus foto aldaar was op 12 maart j.l., ruim 2 maanden later. Na ongeveer 2½ week dubben toch maar eens contact opgenomen met de Kneeclinic en daar kon ik al op 17 februari terecht.(Uiteraard de afspraak bij het eerste ziekenhuis netjes afgebeld). Een heel prettig intake-gesprek gehad met Mevr. E. Hartman, een erg aardige dame die veel begrip toonde voor mijn sterk aanwezige nerveusiteit ook tijdens de voorbereidingen voor de operatie, die uitgevoerd werd door Dr. Van Trommelen. Daarna volgde het maken van een foto, gesprek met de anesthesieassistent waarbij tevens een vragenlijst moet worden ingevuld, bloeddruk meten enz. De operatie, scheur in de meniscus, kon al op 2 maart plaatsvinden; voor mij echter onmogelijk dus werd deze vastgesteld op 9 maart j.l.. Met de meegekregen uitvoerige patiënteninformatie ging ik weer naar huis. De operatie zelf verliep heel voorspoedig. Om 13.20 uur werd ik de operatiekamer binnen gereden en na het nuttigen van een tosti en het drinken van een glas sap alsmede het oefenen met de krukken, het meekrijgen van een verwijzing voor fysiotherapie en een recept voor pijnstillers, was ik om 16.15 uur weer thuis. Pijnstillers heb ik niet gebruikt omdat ik totaal geen pijn heb gehad. Een paar dagen later werd ik door de Kneeclinic nog gebeld en werd gevraagd hoe het er mee ging. Gezien het bovenstaande, kan ik niet anders zeggen dan dat ik e.e.a. als zeer positief heb ervaren en de Kneeclinic zeker aan te bevelen is.”