De patiënt vertelt: Mevr. Jenny van S.

“In 2011 kreeg ik knieproblemen, werd behandeld in ons plaatselijke ziekenhuis met fysio en spuiten in mn knie…Toen eindelijk een kijkoperatie …meniscus was stuk en artrose.Na deze operatie bleef ik enorm veel pijn houden, dus spuiten erin..2 jaar met enorm veel pijn.Geen verbetering en ik kreeg te horen dat ik ermee moest leren leven.Ik wilde en kon dat niet accepteren ,zou betekenen dat ik in een rolstoel zou belanden.Eind 2014 zag ik iets voorbij komen over de kneeclinic en heb meteen contact opgenomen voor een second opinion.Ik kon meteen terecht en dezelfde dag werd er nog een MRI gemaakt in een MRI centrum in Amsterdam.Binnen 2 dagen de uitslag en het goede nieuws dat er wel iets aangedaan kon worden…een nieuwe halve knie.2 weken later kreeg ik deze van dr.Roorda in de Jan van Gooyen kliniek in Amsterdam.Ging perfect en de behandeling was super, slechts 1 nachtje overblijven.Ik was dolgelukkig en kon al heel snel weer normaal functioneren zonder pijn.Helaas kreeg ik i  n mijn andere knie toen na een paar maanden dezelfde pijn.Weer aangemeld bij de Kneeclinic en kreeg een kijkoperatie in de Lairesse kliniek in Amsterdam door dr.Krips.Ook hier was de zorg fantastisch goed.Helaas bleef de pijn en werd er toch ook besloten dat het opgelost kon worden met ook een nieuwe halve knie.Dus 2 binnen een jaar !!!..Binnen enkele weken werd dit in MC Amstelveen gedaan door dr. van Trommel.Nu precies 6 weken geleden…ik kan alles weer .Mijn hele leven is in een jaar tijd enorm veranderd …zonder steeds eerst aan je knieën moeten denken, zonder pijn de dag doorkomen…Ik ben echt een dolgelukkig mens geworden….en kan weer volop genieten van het leven…Bedankt Bregje voor je fijne begeleiding en hulp en dr..van Trommel ,dr.Roorda en dr.Krips jullie zijn fantastisch…..Bedankt!!!!!”