De patiënt vertelt: Mevrouw van der Plas

“In Okt. 2012 werd in het streekziekenhuis de diagnose gesteld, een versleten knie en ga maar 4 maanden fysiotherapie doen om je knie sterk te maken. Maar als fanatiek sportster van o.a. hardlopen, spinning en bodypump was mijn knie al sterk, dus dat had weinig zin.

Na het televisieprogramma Business Class van Harry Mens, met als gast Dr. van Trommel gezien te hebben, heb ik een afspraak gemaakt bij de Knee Clinic, en kon 7 Nov. 2012 al terecht voor een consult, en 23 Nov. 2012 is er een kijkoperatie gedaan door Dr. van Trommel. Ik had een gescheurde meniscus en veel rafelig kraakbeen aan de buitenkant van mijn knie, wat allemaal verholpen is, de binnenkant van mijn knie was erg versleten. Misschien zou ik toch weer een poosje pijnloos kunnen sporten maar dat was moeilijk te zeggen i.v.m. de slijtage. Jammer genoeg lukte dat niet en de pijn bleef, wel kon ik mijn knie veel beter buigen dan jaren daarvoor. In Feb. 2013 terug naar Dr .van Trommel.

Dr. van Trommel heeft mij een hele goede uitleg gegeven om het versleten binnen gedeelte van mijn knie te vervangen door een halve nieuwe knie prothese (unicondylaire knie) , en heb dan ook besloten dat te doen. Op 26 April j.l. was het dan zover, ik werd verwacht om 7.30 in de Jan van Goyen kliniek, om daar geopereerd te worden door Dr. van Trommel.

Voor de operatie Dr. van Trommel nog even gesproken en na de operatie kwam hij nog even langs om te vertellen hoe alles verlopen was. Na 1 nacht en een super goede verzorging mocht ik naar huis. Ben nu 5 weken verder en het gaat heel goed, geen pijn meer in de knie (heerlijk), en druk met revalideren. Loop in huis al zonder krukken, buiten met 1 kruk, en met revalideren inmiddels gestart op de hometrainer. Ik verwacht over een paar maanden mijn sporten weer op te kunnen oppakken!!! Dr. van Trommel, en alle mensen van de verpleging, SUPER BEDANKT voor alles!!!”