De patiënt vertelt: MvL

“Aan alle medewerkers van de KneeClinic: ik wil even mijn ervaringen delen omtrent de operatie en zorg voor en na de operatie. Geopereerd door Dr. Klop. De pijn die aan de buitenkant van mijn knie zat is nu verdwenen. Op de MRI was te zien dat er aan de buitenkant van mijn knie vocht zat en ik vermoed dat daar ingekapseld kraakbeen zat. Door de kijkoperatie is dat allemaal weggespoeld en is de pijn verdwenen. Ik ben erg blij. Ruim een dag na de operatie ben ik pijn vrij en heb een afspraak met de sport-fysiotherapeut.En nu een compliment voor de anesthesist. Ik heb al meerdere narcoses ondergaan, maar deze was zoals het hoort. De inspuiting in mijn hand via het infuus werd erg rustig ingespoten. Deze keer deed mijn hand geen pijn omdat de ader niet teveel vocht in een keer kreeg te verwerken. Super. Buiten dat je erg vriendelijk wordt behandeld door alle medewerkers, merkt je dat er veel deskundigheid in deze clinic rondloopt. Groeten aan iedereen en probeer deze hoge kwaliteit te behouden.”