De patiënt vertelt: Remco van Os

“Na jaren ziekenhuis in en ziekenhuis uit te zijn geweest met een versleten knie waarbij ik steeds te horen kreeg dat ik te jong was (inmiddels 44 jaar) voor een knieprothese kwam ik terecht bij dr. Van Trommel. Een nieuwe wereld is voor mij opengegaan. Gebeld met de KneeClinic en een dag later kon ik terecht voor een intake. Dr. Van Trommel kon al aan de röntgenfoto zien wat ik mankeerde. Waar anderen MRI scans en volledige onderzoeken nodig hadden en dan nog met verkeerde diagnoses kwamen. Wat ik ook al wist zag hij in een split second, nl. een totaal versleten knie. De enige goede optie die hij kon bieden was een totale knieprothese, niets te jong, sterker nog, fijn dat ik dat nu kan doen en er dus nog jaren lang van kan profiteren. Vervanging is ook geen probleem. Dus ik was snel overtuigd en ben net voor kerst 2011 geopereerd. Alles ging zeer voorspoedig en heel prettig begeleid in het ziekenhuis, Na twee dagen kon ik al naar huis en inmiddels ben ik exact zes weken verder en al lang volledig aan het werk. Zonder krukken lopen is totaal geen probleem en met hulp van de fysio ben ik hard op weg naar volledig herstel. Sterker nog, ik hoop eind van het hockeyseizoen weer op het veld te staan en zeker niet voor een afscheidswedstrijd maar gewoon volgend jaar er weer vol tegenaan in de Veteranen Overgangsklasse. Oftewel die nieuwe knie is beter dan mijn andere knie en ik kan er straks qua sport weer alles mee wat ik wil. Wat mij betreft echt een wonder en ik raad iedereen aan die wordt afgewimpeld bij anderen met het “te jong” verhaal eerst eens goed door te vragen en zeker een afspraak te maken bij de knee clinic.”