KneeClinic: Informatie omtrent coronavirus

Er zijn dagelijks ontwikkelingen gaande in Nederland vanwege het coronavirus. Ook bij KneeClinic houden wij hier rekening mee. Wij proberen u tijdens deze periode zo goed mogelijk te informeren en willen u vragen om onze website in de gaten te houden.

In dit artikel leest u de meest recente updates van KneeClinic.

Update 22 mei 2020

Het is weer mogelijk om online een afspraak te maken bij KneeClinic. Mocht  u hierover vragen hebben kunt u telefonisch contact op nemen via 020-3090161.

Update 3 mei 2020

De polikliniek heeft een duidelijk protocol omtrent covid-19 voor de veiligheid van onze patiënten. U kunt gerust vragen welke maatregelen wij voor u treffen bij een bezoek aan de polikliniek. U kunt hier ook de leidraad van de Federatie Medisch Specialisten lezen.

Update 1 april 2020

Alle bestaande afspraken en geplande operaties t/m 28 april 2020 worden geannuleerd. Er wordt telefonisch of per mail contact met u opgenomen voor het plannen van een vervangende afspraak.

De KneeClinic gaat telefonische afspraken en video-afspraken leveren. Op die manier hopen we tegemoet te komen aan de vraag naar hulp. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen op 020-3090161.

Ook nieuwe patiënten blijven welkom op 020-3090161. Wij vragen u om van tevoren een verwijsbrief door uw huisarts te laten mailen naar: afspraak@kneeclinic.nl

Na het beeldconsult wordt een afspraak voor lichamelijk onderzoek en een eventuele röntgenfoto gepland als meer duidelijk is omtrent de isolatiemaatregelen i.v.m. het corona-virus. Er zal ook worden gewerkt aan extra mogelijkheden om onze operaties en spreekuren z.s.m. te herstarten zodra dit weer kan.

Update 24 maart 2020

De KneeClinic gaat telefonische afspraken en video-afspraken leveren. Op die manier hopen we tegemoet te komen aan de vraag naar hulp. In de komende dagen worden mensen bij wie een afspraak eerder is geannuleerd gebeld.

Nieuwe patiënten zijn welkom op 020-3090161. Wij vragen u om van tevoren een verwijsbrief door uw huisarts te laten mailen naar: afspraak@kneeclinic.nl

Na het consult wordt lichamelijk onderzoek en een eventuele röntgenfoto gepland als meer duidelijk is omtrent de isolatiemaatregelen i.v.m. het corona-virus. Dan hopen we ook vaart te kunnen maken met het herstarten van onze operaties.

Update 18 maart 2020

Gezien recente ontwikkelingen in Nederland is de KneeClinic op dit moment gesloten, maar wij verwachten binnenkort onze polikliniek weer te kunnen openen. Mochten wij hier meer informatie over hebben zullen wij dit direct op onze website met u communiceren. Indien voor u in de komende dagen een afspraak of operatie is ingepland wordt deze in overleg met u verzet. Wij blijven telefonische bereikbaar voor het maken van (nieuwe) afspraken en het geven van informatie.

Wilt u contact opnemen met KneeClinic? U kunt bellen met 020-3090161 of mailen naar patienten@kneeclinic.nl