KneeClinic streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar in Nederland.

Onze zorg valt onder basiszorg ongeacht of u nu een restitutie- of naturaverzekering (soms ook budgetpolis genoemd) heeft. Dat betekent wel dat eerst het eigen risico van uw zorgverzekering moet worden opgemaakt net zoals bij een behandeling in ieder regulier ziekenhuis in Nederland.

Wij adviseren iedereen een restitutiepolis af te sluiten. Dit is een paar euro per maand duurder dan een naturapolis. Met een restitutiepolis kunt u namelijk bij iedere zorgaanbieder terecht, ongeacht of deze een contract met de desbetreffende verzekeraar heeft afgesproken of niet.

In 2019 heeft KneeClinic met de meeste verzekeraars een contract, behalve met CZ en VGZ. Voor patiënten met een budget- of naturapolis bij CZ of VGZ en een van hun labels, zoals Unive heeft dat de volgende consequenties. In geval van een budget- of naturapolis bij CZ en VGZ/Unive vergoeden deze twee verzekeraars minder dan onze basistarieven.
In dat geval ontvangt U van ons daarom een aanvullende factuur. Bij een behandeltraject met meerdere afspraken, behandelingen of operaties ontvangt u een eindafrekening. Het kan even duren voordat u die ontvangt. Dit bedrag is het verschil tussen wat CZ en VGZ vergoeden en de basistarieven van KneeClinic. Dit bedrag dient u zelf bij te betalen. Uiteraard vertellen wij van tevoren wat de verwachte kosten bij benadering zullen zijn. Omdat de vergoedingen per polis kunnen verschillen, is het vaak niet mogelijk het exacte bedrag vooraf te noemen.

Voor patiënten met een restitutiepolis bij CZ of VGZ heeft dit geen consequenties: de behandeling wordt in zijn geheel door de zorgverzekeraar vergoed, behoudens het eigen risico.
Indien u zich bij ons inschrijft kunnen wij samen met u kijken wat uw specifieke situatie is. Dit is van kracht voor alle patiënten die zich vanaf 15 augustus 2018 inschrijven.

KneeClinic heeft een contract met Achmea, Menzis, DSW, ASR ziektekostenverzekeringen, ONVZ, Zorg en Zekerheid, ENO en IptiQ waaronder de volgende zorgverzekeringen vallen:

Achmea

Aevitae

 

Avéro Achmea

 

De Friesland Zorgverzekeraar

 

FBTO

 

Interpolis

 

One Underwriting

 

OZF Achmea

 

Pro Life

 

ZieZo

 

Zilveren Kruis

Menzis

Anderzorg

 

Hema

 

Menzis

 

PMA

DSW

DSW

 

inTwente

 

Stad Holland

ASR Ziektekostenverzekeringen

Aevitae

 

De Amersfoortse

 

Ditzo

ONVZ

ONVZ

 

PNOzorg

 

VvAA

Zorg en Zekerheid

AZVZ

 

Zorg en Zekerheid

ENO

Salland

 

Zorgdirect

IptiQ

Besured

 

National Academic

 

Promovendum

Bent u tevreden over onze zorg? Meld het alstublieft aan uw zorgverzekeraar. Hiermee ondersteunt u ons in het duidelijk maken voor wie wij het doen: voor u.