• Waar vind ik de KneeClinic?

Het hoofdkantoor van de KneeClinic is gevestigd in Haarlem. Tevens werkt de KneeClinic op meerdere locaties in Amsterdam.

• Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt telefonisch een afspraak maken via: 020-3090161, via de website een afspraak plannen of per e-mail een afspraak aanvragen: afspraak@kneeclinic.nl  

• Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn doordeweeks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

• Welke behandelingen voert de KneeClinic uit?

De volgende ingrepen worden bij de KneeClinic uitgevoerd: kijkoperaties, voorste kruisband reconstructies, halve knieprotheses en totale knieprotheses.

• Wordt mijn behandeling vergoed?

KneeClinic heeft met de meeste verzekeraars een contract, behalve met CZ en VGZ. Voor patiënten met een budget- of naturapolis bij CZ of VGZ en een van hun labels, zoals Unive heeft dat de volgende consequenties. In geval van een budget- of naturapolis bij CZ en VGZ/Unive vergoeden deze twee verzekeraars minder dan onze basistarieven.
 In dat geval ontvangt U van ons daarom een aanvullende factuur. Bij een behandeltraject met meerdere afspraken, behandelingen of operaties ontvangt u een eindafrekening. Het kan even duren voordat u die ontvangt. Dit bedrag is het verschil tussen wat CZ en VGZ vergoeden en de basistarieven van KneeClinic. Dit bedrag dient u zelf bij te betalen.
Uiteraard vertellen wij van tevoren wat de verwachte kosten bij benadering zullen zijn. Omdat de vergoedingen per polis kunnen verschillen, is het vaak niet mogelijk het exacte bedrag vooraf te noemen.
Voor patiënten met een restitutiepolis bij CZ of VGZ heeft dit in de meeste gevallen geen consequenties: de behandeling wordt in de meeste gevallen in zijn geheel door de zorgverzekeraar vergoed, behoudens het eigen risico. Vraagt u dit s.v.p. na bij uw zorgverzekeraar alvorens een afspraak te maken.

• Wat is het nummer van de spoedlijn?

020-5923833