• Waar vind ik de KneeClinic?

Het hoofdkantoor van de KneeClinic is gevestigd in Haarlem. Tevens werkt de KneeClinic op meerdere locaties in Amsterdam.

• Hoe kan ik een afspraak maken?

U kunt telefonisch een afspraak maken via: 020-3090161, via de website een afspraak plannen of per e-mail een afspraak aanvragen: afspraak@kneeclinic.nl  

• Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn doordeweeks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. In het weekend zijn wij gesloten.

• Welke behandelingen voert de KneeClinic uit?

De volgende ingrepen worden bij de KneeClinic uitgevoerd: kijkoperaties, voorste kruisband reconstructies, halve knieprotheses en totale knieprotheses.

• Wordt mijn behandeling vergoed?

De meeste zorg die KneeClinic verleent, valt onder de basisverzekering. Deze zorg wordt vergoed door de zorgverzekeraar, mits KneeClinic een contract heeft met uw zorgverzekeraar. KneeClinic dient de rekening dan rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar. U betaalt altijd eerst het eigen risico. Het eigen risico is verplicht voor iedereen van 18 jaar of ouder en gaat in op de dag dat u 18 jaar wordt. Dit betekent dat u in een kalenderjaar altijd de eerste €385,- aan zorgkosten die onder de basisverzekering vallen, zelf moet betalen. Naast dit verplichte eigen risico is het mogelijk dat u een vrijwillig eigen risico met uw zorgverzekeraar heeft afgesproken. Het verplichte en vrijwillige eigen risico samen is maximaal €885,-.

KneeClinic heeft met de meeste verzekeraars een contract, behalve met CZ, VGZ en hun labels.

• Wat is het nummer van de spoedlijn?

020-5923833