Wachttijden KneeClinic

Op https://www.zorgkaartnederland.nl/wachttijden treft u een indicatie van onze actuele wachttijden. De wachttijd voor een afspraak is de tijd tussen het moment dat u telefonisch of via onze website een afspraak maakt en de daadwerkelijke afspraak. De wachttijd voor een operatie is de tijd tussen het moment waarop u samen met de orthopedisch chirurg besluit tot een behandeling en het moment dat u wordt geopereerd.

Het getoonde overzicht geeft een indicatie van de actuele wachttijd op basis van de beschikbare agenda’s van al onze orthopedisch chirurgen. Indien u voorkeur geeft aan een van onze orthopedisch chirurgen, kan de wachttijd voor een afspraak en/of behandeling oplopen.

Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kan het zijn dat de wachttijd oploopt.

KneeClinic streeft ernaar alle patiënten een afspraak op het spreekuur te kunnen geven binnen een termijn van uiterlijk 2 weken.

Wachttijdbemiddeling

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u hierin ondersteunen, zodat u mogelijk sneller geholpen kunt worden. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen (de Treeknorm) bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.